امروز : 1403/01/30
دسته بندی ها
  • علوم پایه
  • علوم انسانی
  • علوم پزشکی
  • عمومی
  • فنی و مهندسی
  • قالب وبسایت
  • نرم افزار
  • وب و برنامه نویسی
  • کارآفرینی
  • کتاب
  • کارشناسی ارشد
  • دکترا
  • مقالات ترجمه شده
  • مدرسه
  • دوره های آموزشی

پاورپوینت بازاریابی به سبک هواوی با رویکرد سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه و پیشرفت در بازار پیچیده امروز

دانلود پاورپوینت"بازاریابی به سبک هواوی با رویکرد سرمایه گذاری درتحقیق و توسعه وپیشرفت دربازار پیچیده امروز"با 120اسلاید تخصصی ppt


همه چیز درباره ی شرکت هواوی Huawei

معنای Huawei

 

 در لغت به زبان انگلیسی به معنای” پر زرق و برق”ویا “شکوه”نیز نامیده میشود.اما در زبان چینی رسمی به معنای “دستاورد”نیز یاد شده است.

محصولات Huawei

هواوی یک شرکت تولیدکننده تجهیزات ‌مخابراتی و ارتباطی است که تقریبا در تمام زمینه‌های مرتبط فعالیت می‌کند و خدماتی دارد. گرایش عمده هواوی به سمت ادوات و سیستم‌های شبکه موبایل خصوصاً فناوری CDMA و WCDMA است. این شرکت در واقع یکی از بازیگران فعال حوزه ۳G (نسل سوم تلفن‌های موبایل) محسوب می‌شود. هواوی همچنین در عرصه ساخت سوئیچ‌های فناوری باند پهن (xDSL) و سیستم‌های دسترسی به اینترنت پرسرعت نیز فعال است. سایر تجهیزات شبکه‌های دیتا مانند سوئیچ‌هایATM ، روتر و ادوات VoIP جزو مجموعه محصولات هواوی هستند. فناوری (WLL (Wireless Local Loop و دیگر نوآوری‌های ارتباطات بی‌سیم، سیستم‌های ویدئو کنفرانس، شبکه‌های نوری و نیز سیستم‌های موسوم به Call Center (مراکز تلفنی) از دیگر زمینه‌های فعالیت این شرکت است. بسیاری از محصولات هواوی متکی بر تراشه‌های اختصاصی ASIC یا (Application Specific Integrated Circuits) ساخت همین شرکت هستند و هواوی بخش زیادی از درآمدهای خود را صرف تحقیق و توسعه همین تراشه‌ها و محصولات مبتنی بر آن‌ها می‌کند به گونه‌ای که بر اساس ادعای مدیران هواوی، نزدیک به نیمی از کارمندان شرکت، به نوعی درگیر فعالیت‌های R&D هستند. اختصاص ده درصد از درآمدهای شرکت به فعالیت‌های تحقیقاتی و پژوهشی نشان می‌دهد که رهبران هواوی بسیار مایلند این شرکت از نظر فنی روی پای خود بایستد.

شروع همکاری با ۳COM

با وجودی که تا همین چند سال پیش، میزان گردش مالی هواوی و ارزش بازار آن در حدی نبود که بتوان آن را یک رقیب مطرح برای شرکتی مثل سیسکو درنظر‌گرفت، اما اتحاد استراتژیک تری‌کام و هواوی معادلات بازار را تا حدود زیادی تغییر داد. تری‌کام به عنوان یک مارک خوش‌نام و شناخته شده و یک شرکت مهم در دره سیلیکون (منطقه سانتا کلارا) با داشتن یک بازار وسیع و شبکه گسترده توزیع کنندگان، همان حلقه مفقوده‌ای بود که هواوی جهان‌وطن و جاه‌طلب برای گستراندن تور خود در سراسر کره زمین کم داشت! در این شراکت گونه‌ای از تقسیم کار میان این دو صورت گرفته است. هواوی عمدتاً مواد اولیه لازم برای این کسب‌وکار بین‌المللی را فراهم می‌سازد: سوئیچ‌ها، روترها، انواع تجهیزات و ادوات شبکه‌ای، تیم مهندسین، پرسنل فروش و دیگر منابع بازاریابی را هواوی تأمین می‌کند. در مقابل تری‌کام از نام و مارک و شبکه فروش‌ خود برای فروختن این محصولات بهره می‌گیرد. دو طرف توافق کرده‌اند که تری‌کام در تمام بازارها به استثنای ژاپن و چین که حوزه اقتدار سنتی هواوی محسوب می‌شود، محصولات هواوی را با مارک خود تری‌کام بفروشد. در ژاپن و چین، هواوی علاوه بر این‌که مجاز است محصولات قبلی خود را با همان مارک هواوی بفروشد، می‌تواند تحت مارک مشترک Huawei-۳Com یا ۳Com-Huawei نیز به بازاریابی محصولات بپردازد. سهم هواوی از این مشارکت۵۱ ‌درصد و تری‌کام ۴۹ درصد است.

Huawei

برندی جدید ، رقیبی بین المللی

بروس کلافلین (Bruce Claflin) مدیر شرکت ۳Com یک سال پیش در مصاحبه با مجله Asian Business گفته بود: «هواوی به صورت آشکاری به سمت هرچه بیشتر بین‌المللی شدن پیش می‌رود.» هواوی اکنون با شرکت‌های بزرگی همچون مایکروسافت، ماتسوشیتا و Qualcomm و بسیاری شرکت‌های دیگر همکاری می‌کند. چندی پیش شرکت زیمنس آلمان یک قرارداد مشارکت در پروژه‌های توسعه فناوری ۳G (نسل سوم موبایل) در چین با هواوی امضا کرد. این شرکت با بهره‌گیری از توان مهندسان کوشا و کم‌توقعی که ۵ برابر کمتر از همقطاران آمریکایی‌شان در دره سیلیکون حقوق می‌گیرند و استفاده از بازار عظیم یک میلیارد و سیصد میلیون نفری چین که برای به قدرت رساندن هر شرکت معظم چینی گنجینه اقتصادی فوق‌العاده‌ای است ، محصولاتی تولید می‌کند که ۳۰ درصد ارزان‌تر از محصولاتی هستند که امثال سیسکو تولید می‌کنند. از همین روست که شرکت بزرگی مثل Electronic Data Systems در آمریکا پس از سال‌ها همکاری با سیسکو، پارسال اعلام‌‌کرد قراردادی برای فروش محصولات هواوی در این کشور امضا کرده است.

استراتژی کلیدی هواوی حرکت به سوی بازارهای خارجی است و یکی از نقاط مهم این راهبرد، فروختن تجهیزات ارزان‌قیمت مربوط به شبکه‌های تلفن همراه بر اساس استاندارد ارزان‌قیمتی به نام ۴۵۰ CDMA است. هواوی تاکنون موفق شده است ادوات شبکه‌ای از این نوع را در پرتغال، روسیه و بلاروس و چند کشور دیگر بفروشد. البته حداقل تا ده سال آینده بازار اصلی محصولات هواوی همچنان کشور چین خواهد بود. در آنجا مشتریان بزرگی مثل شرکت مخابراتی چاینا موبایل، چاینا تله‌کوم، بزرگترین فرصت‌ها را برای نصب و برپاکردن محصولات هواوی فراهم می‌کنند.

هواوی طی قراردادی تجهیزات اصلی برای راه‌اندازی بیش از دو میلیون خط DSL را به شرکت چاینا تله‌کوم فروخت. این درحالی است که طبق برآوردهای شرکت پژوهشی IDC طی چهار سال گذشته تعداد مشترکین خطوط DSL در چین چهاربرابر شده و از ۸ میلیون مشترک فراتر رفته است. این به معنی آن است که هواوی توانایی تأمین دست‌کم یک چهارم نیاز شرکت‌های مخابراتی چین به تجهیزات DSL را دارد.

Huawei در گذر زمان

هوآوی در سال ۱۹۸۷ توسط Ren Zhengfei (رن ژنگفی) با سرمایه اولیه ۳۴۰۰ دلار در شهر شن زن چین تأسیس شد. هوآوی در ابتدا سویچ‌های خود را از شرکتی در حوالی هنگ‌کنگ می‌خرید.

از سال ۱۹۹۰ این شرکت تحقیقات و تجارت مستقل خود را درزمینهٔ PBX  باهدف تسهیل ارتباطات در هتل‌ها و شرکت‌های کوچک آغاز کرد.

در سال ۱۹۹۲ پس از کسب دانش و منابع درزمینهٔ PBX، به اولین موفقیت‌های خود درزمینهٔ تجارت ارتباطات راه دور رسید. هنگامی‌که این شرکت سوئیچ تلفن دیجیتال C&C08 خود را راه‌اندازی کرد، دارای بزرگ‌ترین ظرفیت سوئیچ در چین بود.

هوآوی کار خود را در شهرهای کوچک و روستاها توسعه داد و به‌تدریج سهمی از بازار را به دست آورد و راهی برای به دست گرفتن جریان اصلی بازار ایجاد کرد، بطوریکه در سال ۱۹۹۵ موفق شد سهم خود در بازار به ۱٫۵ میلیارد یوان برساند.

Huawei

 

در سال ۱۹۹۷، هوآوی اولین قرارداد بین‌المللی خود را درزمینهٔ ارائه محصولات شبکه خط ثابت با کمپانی هنگ‌کنگی Hutchison Whampoa  امضا کرد. بعدازآن در همان سال محصولات وایرلس مبتنی بر GSM راه‌اندازی کرد و موفق شد تا سال ۱۹۹۸خدمات خود را در شهرهای عمده‌ی چین توسعه دهند.

در سال ۱۹۹۹ این شرکت مرکز تحقیق و توسعه (R&D) را در بنگلور هند و با هدف توسعه طیف گسترده‌ای از نرم‌افزارهای مخابراتی تأسیس کرد.

در سال ۲۰۰۰ این شرکت موفق شد مراکز تحقیقاتی دیگری را در استکهلم و سوئد تأسیس کند و درامد خود را از بازار بین‌المللی به ۱۰۰ میلیون دلار آمریکا برساند.

در سال ۲۰۰۱ هوآوی چهار مرکز R&D در ایالات‌متحده تأسیس کرد و به ITU یا International Telecommunications Union  پیوست.

هوآوی موفق شد تا سال ۲۰۰۲ سهم فروش خود را در بازار بین‌المللی به ۵۵۲ میلیون دلار آمریکا برساند.

این شرکت در سال ۲۰۰۳، یک قرارداد مشارکت انتفاعی متمرکز بر راهکارهای شبکه‌ای داده‌های تجاری با ۳Com به ثبت رسانید.

در سال ۲۰۰۴ هوآوی با ثبت قرارداد ساخت شبکه نسل سوم اپراتور موبایل با Telfort هلند به گسترش خود در حوزه‌ی بین‌المللی ادامه داد. این قرارداد بیش از ۲۵ میلیون دلار ارزش داشت و نخستین قرارداد این شرکت با کمپانی اروپایی بود.

در سال ۲۰۰۵، برای اولین بار از سفارش‌های قرارداد بین‌المللی فروش داخلی پیشی گرفت. هوآوی سپس توافق‌نامه چارچوب بین‌المللی را با Vodafone امضا کرد و از سویBritish Telecom به‌عنوان تأمین‌کننده‌ی شبکه  BT 21st Century Network یا ۲۱CN  تعیین شد تا بدین‌وسیله تجهیزات multi-service network access یا MSAN و optical transmission را فراهم آورد.

در سال ۲۰۰۶، هوآوی ۴۹ درصد از سهام خود را در H3C به مبلغ ۸۸۰ میلیون دلار آمریکا فروخت و مرکز R&D این شرکت در شانگهای به موتورولا پیوست تا کار بر روی فناوری UMTS را آغاز کند.  هوآوی همچنین در این سال فناوری (visual identity- VI) یا هویت بصری را معرفی کرد.

شرکت هوآوی در سال ۲۰۰۷ قرارداد مشارکت انتفاعی به‌منظور توسعه‌ی تجهیزات امنیتی و ذخیره‌سازی با Symantec بست. این شرکت همچنین قرارداد مشارکت انتفاعی با Global Marine به ثبت رساند و در اواخر ۲۰۰۷، جایزه‌ی Global Supplier Award را از سوی Vodafone دریافت کرد. هوآوی یکی از شش شرکت صنعت ارتباطات در بین لیست ۲۰۰ شرکت معتبر معرفی‌شده توسط مجله فوربس در ماه می ۲۰۰۷ است.

در سال ۲۰۰۸، شرکت هوآوی به‌عنوان یکی از بانفوذترین کمپانی‌های جهان شناخته شد. این شرکت از سوی Informa  در جایگاه سومین کمپانی تولیدکننده‌ی تجهیزات شبکه موبایل قرار گرفت. در ماه می ۲۰۰۸ هوآوی و Optus مرکز نوآوری تلفن همراه را در سیدنی استرالیا گسترش دادند. این شرکت اولین استقرار خود را در فناوری UMTS/ HSPA با مقیاس بزرگ جهانی در آمریکای شمالی برای  TELUS و همچنین بل کانادا با دسترسی به‌سرعت بالای تلفن همراه ایجاد کرد.

در سال ۲۰۰۹ شرکت هوآوی در جایگاه دومین تولیدکننده‌ی تجهیزات دستیابی رادیویی بازار جهانی جای گرفت. هوآوی در این سال موفق شد نخستین شبکه‌ی تجاری LTE/EPC را برای TeliaSonera در اسلو نروژ راه‌اندازی کند و نخستین راهکار ۱۰۰G  مبدأ به مقصد یا end-to-end جهان از روترها تا سیستم انتقال را معرفی نماید. این شرکت همچنین جایزه‌ی Corporate Award 2009 را از سوی IEEE Standards Association دریافت کرد و درعین‌حال در جایگاه ۵۰ شرکت خلاق و نوآور جهان قرار گرفت. میزان درآمد هوآوی در سال ۲۰۰۹ به ۲۱٫۸ میلیون دلار آمریکا (با توجه به رشد ۱۹ درصدی سالانه) رسید.

هوآوی در سال ۲۰۱۰، ۱۲۰ میلیون دیوایس به سراسر دنیا عرضه کرده است. این کمپانی در این سال در رتبه پنجم نوآورانه‌ترین شرکت‌های جهان قرار گرفت و ۸ شبکه‌ی SingleRAN را توسعه داد. این شرکت همچنین در اقدامی داوطلبانه قرارداد Green یا سبز را با وزارت صنعت و اطلاعات چین به امضا رسانید.

در سال ۲۰۱۱ شرکت هوآوی GigaSite و  معماری U2Net ، موفق شد ۲۰ مرکز محاسباتی داده‌ی ابری ساخته، ۲۰ میلیون واحد گوشی هوشمند را به بازار عرضه و  سهم Symantec در Huawei Symantec را به مبلغ ۵۳۰ میلیون دلار خریداری کند. این شرکت سپس سرویس SmartCare خود را معرفی کرد و چندین جایزه LTE دریافت کرد.

در ژانویه ۲۰۱۲، موسسه تحقیقاتی IDC  در کمال تعجب و باوجود شرکت‌های معروف حوزه فناوری شرکت هوآوی ‏ را به‌عنوان سومین تولیدکننده گوشی موبایل جهان در سه‌ماهه چهارم سال ۲۰۱۲ معرفی کرد.  این شرکت ، باریک‌ترین گوشی دنیا به نام Ascend P1s و اولین گوشی هوشمند با صفحه‌نمایش ۶٫۱ اینچ به نام Ascend Mate را معرفـی کرد و توانست  ۲٫۵ میلیارد سود خالص داشته باشد درحالی‌که سود این شرکت در سال ۲۰۱۱ برابر ۱٫۹ میلیارد دلار بود. هوآوی همچنین بزرگ‌ترین شبکه‌ی desktop cloud را معرفی کرد.  در ماه فوریه، هوآوی نخستین تبلت ۱۰ اینچی چهار هسته‌ای دنیا را در کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۲ ارائه نمود.

 

در سال ۲۰۱۳ شرکت هوآوی اعلام کرد در حال راه‌اندازی مرکز کنترل ریسک‌های مالی (Financial Risk Control Center)  است تا بتواند ریسک‌های مالی این شرکت در سطح جهان مدیریت کند. هوآوی سود خالص خود را در طول سال ۲۰۱۳ ، عددی معادل ۳.۳۸ میلیارد دلار اعلام کرد که ۳۴.۴ درصد نسبت به سال ۲۰۱۲ رشد داشته است. در این سال این شرکت چینی اعلام کرد که در حال بررسی نسل پنجم سیم‌کارت‌ است و  تا سال ۲۰۲۰ فناوری ۵G یا همان نسل پنجم را استاندارد خواهد کرد. هوآوی سال ۲۰۱۳ را بسیار قدرتمند پشت سر گذاشت و توانست نظر بسیاری از صاحب‌نظران را در حوزه فناوری تلفن‌های هوشمند به خود جلب کند و طبق آخرین گزارش موسسه Strategy Analytics موفق به کسب رتبه سوم در میان برندهای پرفروش جهان درزمینه گوشی هوشمند گردید.

Huawei در ایران

گوشی هواوی برای اولین بار در سال ۹۰ وارد ایران شد. شرکت مایکروتل به عنوان گارانتی کننده اصلی محصولات هواوی، اولین بار گوشی هواوی را وارد ایران کرد. در ایران مصرف کنندگان عموما هواوی را با گوشی‌های ارزان قیمت کیفیت مناسب می‌شناسند. هرچند که امروزه هواوی با تغییر سیاست‌هایی، بیشتر سعی دارد به دنیای پرچمدران موبایل وارد شود و می‌توان گفت در این ورطه تا حدودی موفق بوده است.

با این وجود هنوز هواوی تولید کننده گوشی‌های ارزان قیمت با کیفیت شناخته می‌شود و قیمت گوشی هواوی به نسبت امکانات و مشخصاتش بسیار مناسب است.

منبع : http://www.dimoten.com

 

HUAWEI Mate X حاصل سرمایه‌گذاری وسیع هوآوی در تحقیق‌ و توسعه

HUAWEI Mate X حاصل سرمایه‌گذاری وسیع هوآوی در تحقیق‌ و توسعه

HUAWEI Mate X دستاوردی بسیار مهم برای هوآوی است که بدون سرمایه‌گذاری سنگین این شرکت در بخش تحقیق‌وتوسعه میسر نمی‌شد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هوآوی، طبق گزارش‌هایی که در این زمینه منتشر شده، شرکت هوآوی در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ چیزی در حدود ۱۳.۵ میلیارد دلار در بخش تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کرده است.

در کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۹، شرکت هوآوی نخستین گوشی هوشمند تاشو و سازگار با فناوری ۵G را با نام HUAWEI Mate X معرفی کرد. این گوشی آخرین مدل از سری گوشی‌های Mate است و تاکنون عناوین متعددی را از طرف رسانه‌ها و انجمن‌های مختلف از آن خود کرده است.

از ویژگی‌های منحصربه‌فرد گوشی HUAWEI Mate X می‌توان به لولای مکانیکی Falcon Wing Mechanical Hinge، یک تراشه مودم ۷ نانومتری به نام Balong ۵۰۰۰، باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی و فناوری ۵۵W HUAWEI SuperCharge اشاره کرد. برای بدنه این گوشی هم از یک پرداخت کاملاً جدید به نام «Interstellar blue» استفاده شده است.

هم گوشی، هم تبلت

گوشی HUAWEI Mate X از لولای Falcon Wing Mechanical Hinge بهره می‌برد. دلیل این نام‌گذاری هم این است که وقتی این گوشی تاشو باز می‌شود مانند شاهینی است که بال‌هایش را باز می‌کند. این لولا به‌طور کامل با نمایشگر ادغام شده است تا کاربر بتواند به راحتی هرچه تمام‌تر گوشی را باز و بسته کند و بنا به نیاز خود بین حالت‌های گوشی و تبلت جابه‌جا شود. زمانی که HUAWEI Mate X باز می‌شود، به یک تبلت ظریف (با ضخامت ۵.۴ میلیمتر) تبدیل می‌شود که نمایشگری ۸ اینچی دارد و در حالت تاشده، گوشی هوشمندی با نمایشگر فول‌ویو ۶.۶ اینچی است. نمایشگر این گوشی هوشمند بدون حاشیه است و هیچ‌گونه بریدگی ندارد و با این هدف طراحی شده که در حالت تماشای فیلم و بازی، تجربه‌ای فراگیر و مداوم فراهم آورد.

مودمی برای فتح اینترنت

گوشی HUAWEI Mate X از آخرین تراشه چند حالته هوآوی به نام Balong ۵۰۰۰ استفاده می‌کند که در ژانویه ۲۰۱۹ معرفی شده است. تراشه Balong ۵۰۰۰ با فرایند ۷ نانومتری ساخته شده و از فناوری‌های ۲G، ۳G، ۴G و ۵G پشتیبانی می‌کند و در ضمن، تأخیر و مصرف انرژیِ حاصل از تبادل داده‌ها بین حالت‌های مختلف را به شکل قابل توجهی کاهش می‌دهد. شرکت هوآوی ادعا می‌کند که سرعت دانلود این تراشه می‌تواند با حداکثر سرعت دانلود در آزمایش‌های صنعت ۵G برابری کند و در فرکانس‌های پایین‌تر از ۶ گیگاهرتز، سرعت دانلودی معادل ۴.۶ گیگابیت بر ثانیه ارائه کند.

باتری برای تمام فصول

در داخل گوشی هوشمند HUAWEI Mate X یک باتری پرظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی قرار گرفته است. این گوشی از قابلیت‌های هوش مصنوعی برای صرفه‌جویی در مصرف انرژی استفاده می‌کند و در نتیجه طول عمر باتری بسیار بالایی در اختیار کاربر می‌گذارد. در حالی که HUAWEI Mate ۲۰ Pro از فناوری ۴۰W HUAWEI SuperCharge بهره می‌برد و می‌تواند ظرف ۳۰ دقیقه ۷۰ درصد شارژ بگیرد، گوشی HUAWEI Mate X به فناوری پیشرفته‌تر ۵۵W HUAWEI SuperCharge مجهز شده که می‌تواند ظرف ۳۰ دقیقه باتری گوشی را ۸۵ درصد شارژ کند.

همکاری هوآوی و لایکا برای ساخت ماژول دوربین

گوشی هوشمند HUAWEI Mate X می‌تواند نمایابی دیجیتال (view finder) در نمایشگر اصلی و نمایشگر ثانوی به نمایش بگذارد تا هم عکاس و هم سوژه عکس بتوانند پیش از ثبت عکس، آن‌چه را که در عکس نهایی ثبت می‌شود، ببینند. این قابلیت جدیدی است که هوآوی توسعه داده و «Mirror Shooting» نامیده می‌شود. در حالتی که HUAWEI Mate X تا شده و به شکل گوشی درآمده، این قابلیت می‌تواند کمک کند تا سوژه عکس نیز مانند خود عکاس در فرایند عکاسی مشارکت خلاقانه داشته باشد. برای مثال، وقتی از یک نفر دیگر می‌خواهید از شما عکس بگیرد، این قابلیت می‌تواند مفید باشد.

HUAWEI Mate X دستاوردی بسیار مهم برای هوآوی است که بدون سرمایه‌گذاری سنگین این شرکت در بخش تحقیق و توسعه میسر نمی‌شد. طبق گزارش‌هایی که در این زمینه منتشر شده، شرکت هوآوی در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ چیزی در حدود ۱۳.۵ میلیارد دلار در بخش تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری کرده تا به پنجمین شرکت جهان از لحاظ سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه تبدیل شود.

همچنین هوآوی اعلام کرده که می‌خواهد ۶۰۰ میلیون دلار دیگر برای تحقیقات در حوزه ۵G سرمایه‌گذاری کند. HUAWEI Mate X بخشی از بلندپروازی‌های خلاقانه و فناورانه هوآوی است که آخرین دستاوردها در زمینه‌ی هوش منصوعی، ۵G و نمایشگرهای تاشو را در خود گرد آورده است.

داستان موفقیت هواوی؛ چالش‌ها و راهکارهای پیش رو

هواوی با این‌که نسبت به دیگر بزرگان صنعت تلفن همراه سابقه کمتری در بازار دارد اما توانسته در مدت نسبتاً کوتاهی جدی‌ترین رقیب سامسونگ و اپل باشد. اما موفقیت هواوی از کجا سرچشمه می‌گیرد و آیا این شرکت می‌تواند چالش‌های دشوار پیش‌ رو را از میان بردارد؟

صنعت گوشی‌های هوشمند حالا به یکی از سودآورترین صنایع دنیا تبدیل شده و به همین دلیل تقریباً هر شرکت بزرگی حداقل اندیشه حضور در این بازار را از سر خود گذرانده است. داستان موفقیت هواوی داستان جالبی است که کماکان هم ادامه دارد و در این مطلب نگاهی به آن خواهیم انداخت.

داستان موفقیت هواوی

در کنار بزرگانی مثل اپل، سامسونگ، ال‌جی و سونی که سابقه زیادی در این بازار دارند حالا استارت‌آپ‌ها و کمپانی‌های نوپایی مثل وان‌پلاس، شیائومی، ریزر و اسنشال نیز توانسته‌اند مخاطبین و مشتریانی برای خود دست‌وپا کنند. هواوی که سال‌هاست در زمینه فناوری مخابراتی فعالیت داشته نیز چند سال پیش وارد بازار گوشی‌های هوشمند شده و حالا توانسته به یک جایگاه ارزشمند دست پیدا کند.

 

هواوی کیست؟

در اولین سال‌های تأسیس هواوی به هر کارمند تنها یک پتو و تشک داده می‌شد و چند کارمند درون یک دفتر کار می‌خوابیدند. امروز هم کارمندان می‌توانند پس از یک‌سال کار در هواوی یک قرارداد اختیاری امضا کنند و بخشی از روزهای مرخصی و اضافه‌کاری خود را ببخشند!

با وجود ۷۳ سال سن ژنگ‌فی هنوز هم یک چهره شاخص و تأثیرگذار در فعالیت‌های روزانه هواوی محسوب می‌شود و به عنوان یک مدیر در این شرکت حضور دارد. هواوی همچنین در سال ۲۰۱۴ پس از شیوع ابولا در کشورهای آفریقای غربی برخلاف بسیاری از شرکت‌های بین‌المللی دفاتر خود را تعطیل نکرد و بعدها به کارمندان خود که در آن شرایط حاضر به کار شدند پاداش اهدا کرد.

داستان موفقیت هواوی: فرهنگ گرگ

در هواوی همچنین سهام به شکل نسبتاً یکسانی تقسیم شده است. جالب است بدانید ژنگ‌فی تنها ۱٫۴ درصد از سهام هواوی را در اختیار داشته و بقیه سهام در اختیار ۸۰ هزار کارمند دیگری است که طی سالیان کار توانسته‌اند سهمی به دست بیاورند. هواوی البته در این زمینه بسیار سخت‌گیر است و تنها به کارمندان بسیار خوب سهام هدیه می‌دهد. ایده این است که هم مسئولیت‌ها و هم منفعت‌ها بین همکاران تقسیم شود. رن می‌گوید:

من می‌خواهم همه مانند رئیس رفتار کنند.

این شیوه مدیریت و اداره تأثیر چشمگیری بر دریافت سود کارکنان دارد. کارمندان هواوی نه‌تنها حقوق سالانه دریافت می‌کنند بلکه اگر در پست‌های خاصی باشند سود سهام و پاداش نیز دریافت می‌کنند. با این‌که هواوی یک شرکت خصوصی است و جزئیات دقیق مشخص نیست اما در سال ۲۰۱۵ حدود ۱۰۰۰ کارمند هواوی هر کدام بیش از ۵ میلیون یوآن (حدود ۷۷۰ هزار دلار) درآمد داشته‌اند.

مدیریت در هواوی از سال ۲۰۱۱ به صورت چرخشی تغییر می‌کند. در حال حاضر علاوه بر ژنگ‌فی، گو پینگ (مالی)، کن هو (منابع انسانی) و اریک ژو (استراتژی کسب‌وکار) جز تیم مدیریتی اصلی بوده و هر کدام برای ۶ ماه نقش مدیرعامل را ایفا می‌کنند.

 

تحقیق و توسعه؛ شرط اول پیشرفت

با این‌که بسیاری از شرکت‌های حاضر در این بازار بخش بزرگی جهت تحقیق و توسعه (R&D) ندارند اما هواوی اهمیت ویژه‌ای برای این بخش قائل است. این شرکت در ابتدا به عنوان یک آژانس فروش یک شرکت هنگ‌کنگی فعالیت می‌کرد و در دهه ۱۹۸۰ صنعت تولید چین بسیار جوان بود. بسیاری از شرکت‌های چینی سعی می‌کردند با همکاری کسب‌وکارهای خارجی از آن‌ها یاد بگیرند اما رن در عوض تصمیم گرفت تا فناوری‌های خارجی را مهندسی معکوس کرده تا بتواند به جای همکاری با خارجی‌ها رقابت کند.

 

این استراتژی جواب داد و هواوی توانست ظرف مدت کوتاهی بازار تلکام داخلی را در دست بگیرد. این شرکت سپس به تهیه زیرساخت‌های مخابراتی برای شبکه‌های موبایلی مشغول شد و توانست تا سال ۲۰۱۲ به بزرگ‌ترین سازنده تجهیزات مخابراتی دنیا تبدیل شود.

داگ کلارک یک وکیل متخصص در زمینه مالکیت معنوی می‌گوید:

این موضوع در زمینه تجهیزات مخابراتی بسیار واضح است. اگر شرکت‌ها پتنت‌های خودشان را داشته باشند می‌توانند هر مبلغ دلخواهی را از شرکت‌هایی که به آن فناوری نیاز دارند طلب کنند. اگر مورد شکایت قرار بگیرند می‌توانند متقابلاً شکایت کنند.

به‌طور مثال شرکت بزرگ شبکه سیسکو اخیراً پس از شکست در یک دادگاه مجبور شد قول بدهد طراحی محصولاتش را تغییر بدهد. اما هواوی درس خود را آموخته و می‌تواند با گنجینه پتنت‌های خود نقش مهاجم را داشته باشد و نه مدافع. این شرکت تنها در سال ۲۰۱۸ بیش از ۵۴۰۰ پتنت ثبت کرده تا بزرگ‌ترین دارنده حق اختراع در دنیا باشد.

هواوی یک استراتژی مشخص را برای پر کردن و تصاحب پتنت‌ها پیش گرفته است. این صنعت جایی‌ست که در اختیار داشتن پتنت‌ها بسیار مفید است و به همین دلیل شرکت‌ها تا می‌توانند پتنت جمع می‌کنند!

تغییر استراتژی هواوی به گسترش جهانی این برند کمک شایانی کرد و در کنار آن نوآوری را نیز در هواوی رشد داد. بودجه تحقیق و توسعه در هواوی در سال گذشته ۹٫۲ میلیارد دلار بوده که آن را در میان ۹ شرکت برتر دنیا قرار می‌دهد. حدود ۶۰ درصد از کارمندان هواوی مهندس هستند، درحالی‌که این عدد در گوگل تنها ۴۰ درصد است. همچنین از ۱۹۴ هزار کارمند هواوی بیش از ۹۶ هزار نفر آن‌ها در بخش تحقیق و توسعه فعال هستند.

هواوی هرساله ۱۰ تا ۱۵ درصد از درآمد سالانه خود را در بخش تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری می‌کند. بودجه ده ساله هواوی در این بخش تاکنون به ۷۳ میلیارد دلار رسیده است. این شرکت ۱۴ مرکز تحقیقاتی و ۳۶ مرکز نوآوری در سراسر دنیا دارد.

 

حرکت به سوی تلفن همراه

با این‌که هواوی در دهه‌های اخیر تکنولوژی گوشی‌های هوشمند بسیاری را تولید کرده و حتی گوشی‌هایی را با برند سایر شرکت‌ها تولید کرده و فروخته است اما این شرکت تصمیم گرفت از سال ۲۰۱۱ به صورت جدی با برند خود وارد گود شود.

داستان موفقیت هواوی فروشگاه ها

هواوی که رشد صنعت موبایل و فرصت پیش رو را به خوبی دیده بود تصمیم گرفت خودش هم بخشی از تولیدکنندگان این صنعت پرسود باشد. شاید در ابتدا پرچم‌داران این شرکت نسبت به رقبا گزینه‌های جذابی نبودند و هواوی مجبور بود قیمت پایین‌تری را برای آن‌ها در نظر بگیرد اما حالا پرچم‌دارانی مثل سری گوشی‌های پی ۴۰ نشان داده‌اند که این شرکت می‌تواند نوآور و پیشتاز هم باشد. قابلیت‌هایی مثل زوم پریسکوپی، استفاده از سنسورهای بزرگ، حالت شب پیشرفته، شارژ فوق سریع بی‌سیم و همچنین طراحی‌های جذاب از ویژگی‌های اصلی پرچم‌داران این شرکت هستند.

نوآوری ۵G

داستان موفقیت هواوی 5G

شکی نیست که نسل پنجم شبکه تلفن همراه دیر یا زود همه‌گیر خواهد شد. در این میان شرکت‌هایی که زودتر پا به این عرصه گذاشته باشند موفق‌تر خواهند بود. از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۹ هواوی بیش از ۴ میلیارد دلار در زمینه تحقیقات ۵G شامل تراشه، متریال، الگوریتم، آنتن‌، خنک‌کنندگی و … سرمایه‌گذاری کرده است. نتیجه این سرمایه‌گذاری ۲۰ درصد از کل پنتن‌های ضروری استاندارد ۵G با بیش از ۲۱ هزار مشارکت بوده است.

تراشه Kirin 990 هواوی به اتصال ۵G مجهز بوده و گوشی‌های میت ۳۰ و سری پی ۴۰ این شرکت از این فناوری بهره‌مند هستند. این شرکت همچنین افتخاراتی از جمله اولین گوشی ۵G دوحالته (میت ۲۰ ایکس) را نیز در پرونده دارد.

نگاهی به آمار و ارقام

به گزارش شرکت تحقیقاتی IDC هواوی در سال ۲۰۱۹ بیش از ۲۴۰ میلیون گوشی هوشمند عرضه کرده و با رشد ۱۵.۸ درصدی و کسب ۱۷.۶ درصد از کل فروش، پس از سامسونگ در رتبه دوم ایستاده است. با توجه به این‌که سهم سامسونگ ۲۱٫۶ درصد بوده است به نظر می‌رسد هواوی راه سختی را برای تصاحب رتبه دوم نخواهد داشت. هواوی همچنین با فروش ۶.۹ میلیون گوشی ۵G در رتبه اول ایستاده است.

همان‌طور که گفتیم دلیل محبوبیت هواوی در چند سال اخیر عرضه گوشی‌های به‌صرفه و اقتصادی اما قدرتمند بوده است. درحالی‌که این شرکت توسعه گوشی‌های پرچم‌دار سری پی و میت خود را نیز به قدرت به پیش می‌برد. در واقع فروش گوشی‌های پرچم‌دار سری پی و میت این شرکت با افزایش ۵۰ درصدی در سال ۲۰۱۹ به ۴۴ میلیون دستگاه رسیده است. گوشی‌های میان‌رده سری نوا نیز فروشی معادل ۱۲۵ میلیون دستگاه داشته است.

در بخش تبلت‌ها هم هواوی با فروش ۱۴ میلیونی توانسته ۹.۸ درصد از سهم بازار را کسب کرده و در رتبه سوم بایستد. بخش گجت‌های پوشیدنی این شرکت هم عملکرد خوبی داشته و ساعت هوشمند هواوی واچ GT2 تنها ۳ ماه پس از عرضه به فروشی ۲ میلیونی دست پیدا کرده است.

 

ورود به بازار آمریکا

داستان موفقیت هواوی آمریکا

پس از تسخیر بازار آسیا، اروپا و آفریقا نوبت به یکی از بزرگ‌ترین بازارهای جهان یعنی آمریکاست. از آن‌جا که در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد از گوشی‌های هوشمند فروخته شده در این قاره از طریق اپراتورها به فروش می‌رسد فروختن گوشی به صورت آنلاک و با قیمت کامل در آمریکا دشوار است.

به همین دلیل با این‌که برند آنر و گوشی‌هایی مثل Honor 5X و Honor 8 توانستند موفقیت خوبی در این قاره کسب کنند هواوی به همکاری با یک اپراتور نیاز داشت. اولین چالش هواوی در سال ۲۰۱۶ رقم خورد. این شرکت تا یک قدمی امضای قراردادی با شرکت AT&T برای فروش محصولات سری میت ۱۰ خود پیش رفته بود اما در لحظات آخر این اپراتور به دلیل نگرانی‌های سیاسی از این همکاری منصرف شد.

داستان موفقیت هواوی ریچارد یو

ریچارد یو مدیرعامل بخش محصولات مشتریان هواوی در نمایشگاه CES 2016 این اتفاق را برای مصرف‌کنندگان ناگوار دانست و کاهش انتخاب‌ها را یک باخت برای مصرف‌کننده آمریکایی عنوان کرد. شرکت AT&T به دلیل نگرانی‌ها از نصب بدافزارهای جاسوسی که پیش از این در مورد برخی برندهای چینی دیده شده بود این قرارداد را امضا نکرد درحالی‌که به گفته هواوی این شرکت سال‌هاست که کیفیت و امنیت محصولاتش را ثابت کرده است.

چالشی دشوار

اما بزرگترین چالش هواوی از آن‌جا شروع شد که دولت دونالد ترامپ تصمیم گرفت هواوی را تحریم کند. به گفته ترامپ هواوی از تجهیزات مخابراتی خود از جمله گوشی‌های هوشمند برای کسب اطلاعات کاربران و مردم آمریکا استفاده می‌کند. این ادعا هرچند بارها از سوی هواوی و دولت چین تکذیب شد اما یک تحریم بزرگ را در پی داشت. تمامی شرکت‌های آمریکایی از ارائه هر نوع خدمات به هواوی محروم شده و این شرکت امکان فروش مستقیم گوشی‌هایش در آمریکا را نیز از دست داد. به این ترتیب گوگل امکان سرویس‌دهی نرم‌افزاری به هواوی را ندارد.

خوشبختانه اندروید یک پلتفرم اوپن‌سورس یا متن‌باز است و به همین دلیل هواوی کماکان می‌تواند از آن در گوشی‌هایش استفاده کند. با این‌حال امکان استفاده از سرویس‌های گوگل شامل پلی استور، گوگل مپس، جیمیل و … وجود نخواهد داشت. هواوی به همین خاطر مجبور شد تا یک فروشگاه اپلیکیشن مجزا با نام AppGallery برای عرضه اپلیکیشن‌ها ارائه کند که البته تاکنون پیشرفت خوبی هم داشته است. سرویس‌های موبایلی هواوی تاکنون ۱۷ کشور و منطقه را تحت پوشش قرار داده و ۶۰۰ میلیون کاربر دارد. همچنین کاربران فعال ماهانه AppGallery هم به تازگی به ۴۰۰ میلیون نفر رسیده است. این رقم با توجه به عمر کمتر از ۲ ساله اپ‌گالری بسیار چشمگیر است.

هواوی همچنین از استفاده از تراشه‌های شرکت‌های آمریکایی مانند کوالکام نیز منع شد. با این‌حال این شرکت خود یکی از بزرگترین تولیدکننده‌های چیپست‌های موبایلی است. شرکت HiSilicon که زیرمجموعه هواوی محسوب می‌شود تراشه‌های Kirin را برای استفاده در گوشی‌های هواوی و آنر تولید می‌کند.

با این‌حال هواوی راه درازی را در پیش دارد. این شرکت توانسته برخی توسعه‌دهندگان محبوب را برای انتشار اپلیکیشن‌های خود در AppGallery مجاب کند. با این‌حال کماکان تنوع پلی استور بسیار بیشتر است و در حال حاضر کاربران گوشی‌های جدید هواوی در کنار AppGallery از فروشگاه‌های اپلیکیشن دیگری مثل Aptoide و Amazon نیز استفاده می‌کنند. با این وجود اگر هواوی بتواند AppGallery را به یک فروشگاه کامل تبدیل کند وابستگی خود را به گوگل کم کرده و این بی‌شک یک مزیت بزرگ خواهد بود.

همچنین امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری فراوان گوشی‌های این برند کماکان برای مخاطبین جذاب هستند و فروش عمده این شرکت را نیز کشورهای آسیایی تشکیل می‌دهند که وابستگی بسیار کمتری به پلی استور گوگل دارند.

اکوسیستمی اختصاصی

حتماً راجع به اکوسیستم اپل و محدودیت‌های آن شنیده‌اید. در واقع اپل با سیاست‌های خود و امکاناتی مثل iMessage و محدود کردن لوازم جانبی مثل اپل واچ به آیفون سعی می‌کند کاربران را در اکوسیستم خود نگه دارد. هواوی نیز حالا استراتژی مشابهی را پیگیری می‌کند که در صورت موفقیت می‌تواند سوددهی فراوانی داشته باشد.

گروه تجاری هواوی استراتژی تحت عنوان ۱+۸+N را برای پیشبرد هوش مصنوعی شرکت پیش گرفته است. عدد ۱ نشانگر تلفن همراه، تمرکز اصلی هواوی است. عدد ۸ شامل هشت پورتال اسپیکرها، تبلت‌ها، پی‌سی‌ها، پوشیدنی‌ها، خودروهای متصل، واقعیت افزوده و مجازی، ایرفون‌های هوشمند و صفحه‌های هوشمند هستند. در نهایت N هم مربوط به دستگاه‌های اینترنت اشیا شامل نورپردازی، راهکارهای امنیتی و محیط زیستی می‌شود.

هواوی همچنین پلتفرم خانه هوشمند HiLink را عرضه کرده است. این پلتفرم با همکاری با بیش از ۲۶۰ برند شامل ۱۴۰ محصول توانسته تاکنون ۵۰ میلیون کاربر جمع کند.  HiLink برای اتصال به تجهیزات هوشمند خانگی و کنترل و برنامه‌ریزی آن‌ها از نورپردازی و سیستم سرمایش و گرمایش گرفته تا تجهیزات صوتی و تصویری کاربرد دارد.

همان‌طور که گفتیم سرویس‌های موبایلی هواوی (HMS) نیز نقشی کلیدی در این ماجرا دارند. اگر هواوی بتواند توسعه‌دهندگان را به همکاری ترغیب کند و امکاناتی اختصاصی هم برای کاربران فراهم کند، بعید نیست بتواند با وجود تحریم‌های آمریکا به پیشرفت خود ادامه دهد.

 

هواوی بزرگترین تولید کننده موبایل جهان شد

هواوی بزرگترین تولید کننده موبایل جهان شد

آمار یک موسسه تحلیل وضعیت بازار نشان می دهد در ماه آوریل هواوی با کنار زدن سامسونگ بزرگترین تولید کننده موبایل جهان بوده و ۱۹ درصد از بازار جهان را در اختیار داشته است.

، محموله های جهانی موبایل های هواوی به دلیل تحریم های آمریکا کاهش یافته است. اما آمار موسسه Counterpointدر آوریل ۲۰۲۰ میلادی نشان می دهد این شرکت برای نخستین بار از سامسونگ جلو زده و بزرگترین تولید کننده موبایل در جهان شده است.

نیل شاه، نایب رئیس بخش تحقیقات در این موسسه تایید کرد که در ماه آوریل، هواوی بزرگترین تولید کننده موبایل جهان بوده و ۱۹ درصد از سهام این بازار را در اختیار داشته است. این درحالی است که سهم شرکت کره ای سامسونگ در این بازه ۱۷ درصد بوده است.

عامل موفقیت هواوی را می توان مشتریان چینی به حساب آورد که از زمان تحریم های آمریکا، محصولات این شرکت را ترجیح می دهند. آمار نشان می دهد عملکرد هواوی در چین بسیار خوب بوده است.

از سوی دیگر قرنطینه ناشی از ویروس کرونا در ماه آوریل روی فروش موبایل های سامسونگ در هند، آمریکا، کشورهای آمریکای لاتین و بخش هایی از اروپا تاثیر گذاشته بود.

به دلیل قوانین سختگیرانه قرنطینه، تقاضا برای موبایل در برخی کشورها به صفر رسید. با این وجود از مارس ۲۰۲۰ میلادی فرایند بهبود اقتصاد چین آغاز شده و این بدان معنا است که مهمترین بازار موبایل هواوی دوباره آماده است.

البته کارشناسان هشدار می دهند هیچ تضمینی بر ادامه موفقیت کوتاه مدت هواوی در ماه های آینده وجود ندارد زیرا شرایط اقتصادی در سراسر جهانی در حال بهبود است و در نتیجه تعداد محموله موبایل های سامسونگ نیز بیشتر می شود.

سرمایه گذاری در بخش تحقیق و توسعه راز پیشرفت‌های اخیر هواوی است

هواوی در سال‌های اخیر به لطف سرمایه‌گذاری گسترده در بخش تحقیق و توسعه موفق شده تا پیشرفت بسیار زیادی را در حوزه‌‌های مختلف و مخصوصا گوشی‌های هوشمند کسب کند.

 

هواوی  درسال های  گذشته به خصوص طی ماه‌های اخیر پیشرفت قابل توجهی در حوزه تکنولوژیک در بخش‌های مختلف داشته است. این شرکت برای اولین بار گوشی‌های هوشمند با AI یا هوش مصنوعی در سطح تراشه را در سری Huawei Mate 10 معرفی کرد. این سری از گوشی‌ها با بهره‌گیری از تراشه Kirin 970 که برای اولین بار علاوه بر CPU و GPU به NPU یا واحد اختصاصی پردازش عصبی مجهز بود، توانمندی‌های جدیدی را به گوشی های هوشمند وارد کرد. این تراشه در گوشی هوشمند جدید هواوی یعنی Huawei P20 هم به کار گرفته شده است و سطح جدید از توانمندی‌ها را با بهره‌گیری از هوش مصنوعی در این سری جدید به ارمغان آورده است. علاوه بر هوش مصنوعی هواوی اولین گوشی هوشمند دنیا را با سه دوربین که شامل سنسور ۴۰ مگاپیکسلی در بخش دوربین اصلی و ۲۴ مگاپیکسلی در بخش دوربین سلفی است، به بازار معرفی کرد. گوشی‌های این شرکت هم اکنون در رده بندی DxOMark با فاصله از رقبا پیش افتاده‌اند. در گوشی های جدید این شرکت همچنین از تکنولوژی هایی مانند سنسورهای اثرانگشت ترکیب شده با نمایشگر نیز استفاده شده است.

در بخش گوشی‌های میان رده هم گوشی‌هایی مانند Huawei P Smart و Huawei nova 3e که به زودی به بازار وارد می شوند ویژگی‌های پرچم داران را در محصولات میان رده وارد کرده‌اند. علاوه بر گوشی‌های هوشمند، هواوی اولین لپ تاپ دنیا با مانیتور FullView را هم در نمایشگاه MWC رونمایی کرد. این پیشرفت‌ها موجب شده رقبای هواوی در بازار با پیروی از این شرکت تلاش به رقابت با آن نمایند، مثلاً پس از معرفی هوش مصنوعی در سطح تراشه توسط هواوی، کمپانی‌های رقیب نیز قابلیت‌های مشابهی را در تراشه‌های خود مورد استفاده قرار داده‌اند.

اما رمز و راز پیشرفت های ذکر شده و بسیاری پیشرفت های دیگر در محصولات این شرکت چیست؟ پاسخ در یک جمله خلاصه شده است:

سرمایه گذاری گسترده هواوی در بخش تحقیق و توسعه یا R&D

در شرکت هواوی تحقیق و توسعه اهمیت بسیاری دارد به همین دلیل ۸۰ هزار نفر، یعنی ۴۵ درصد کارمندان این شرکت مشغول در بخش R&D جهت توسعه و طراحی ایده های جدید هستند. به علاوه این شرکت فقط در سال گذشته بیش از ۴۵ میلیارد دلار، یعنی بیش از ۱۰ درصد از درآمد خود را در بخش تحقیق و توسعه سرمایه گذاری نموده است. البته سرمایه گذاری ۱۰ درصد از درآمد شرکت در تحقیق و توسعه امری خدشه ناپذیر در این شرکت است که طی سال های اخیر روی آن تاکید ویژه ای وجود داشته است.

هواوی هم اکنون ۱۵ مرکز تحقیق و توسعه در نقاط مختلف دنیا راه اندازی نموده که با بهره گیری از استعدادهای ویژه هر منطقه به تحقیق و توسعه در این شرکت شتاب بیشتری بدهند. مثلاً هم اکنون تحقیق و توسعه محصولات هواوی در بخش الگوریتم در روسیه، طراحی در فرانسه و رابط کاربری در سن‌فرانسیسکوی آمریکا صورت می پذیرد.

علاوه بر این هواوی تمام تلاش خود را به کار گرفته که با مراکز تولید علم در دنیا مانند دانشگاه‌های تراز اول ارتباط نزدیکی داشته باشد. هم اکنون هواوی در همکاری مشترک با ۳۰۰ دانشگاه مطرح در ۲۰ کشور دنیا بیش از ۱٫۲۰۰ پروژه را به انجام رسانده و یا در حال انجام است.

حاصل تمام تلاش های فوق این شده که هم اکنون تعداد Patent یا گواهی های ثبت اختراعات مهندسان هواوی در سراسر دنیا به بیش از ۶۲٫۵۰۰ گواهی ثبت اختراع برسد. هواوی در سال ۲۰۱۶ از حیث شاخص Patent ثبت شده در اروپا در EPO یا دفتر ثبت اختراعات اروپا، به عنوان دومین شرکت در اروپا معرفی شده است.

حاصل کلیه این سرمایه گذاری ها و تلاش های هواوی موجب شده این شرکت هم اکنون قادر باشد تکنولوژی هایی را در حوزه گوشی های هوشمند، بسترهای مخابراتی و . . . معرفی کند که پیش از آن نظیر آنها دیده نشده است و سایر رقبا وادار به پیروی از استانداردهایی شوند که توسط هواوی معرفی و عرضه شده اند.

منبع : زومیت

آغاز همکاری مشترک NetEase و Huawei بر روی توسعه‌ فناوری «Cloud + AI + ۵G + Terminal»

دو شرکت نت‌ایز و هوآوی قرارداد همکاری مشترک استراتژیکی را به صورت رسمی در شهر هانگژوی چین امضا کردند.

نت‌ایز و هوآوی توسعه نسل جدیدی از فناوری اطلاعات به نام Cloud + AI + ۵G + Terminal را به عنوان فرصت همکاری انتخاب کردند. تمرکز این همکاری مشترک بر ایجاد نوآوری در سرگرمی‌های دیجیتال است؛ همچنین توسعه و ترویج اپلیکیشن‌های بازی، موسیقی و آموزش هم در این برنامه وجود دارد.

تاثیر این همکاری برای کاربران عادی

بر اساس این قرارداد هوآوی بخش تحقیق و توسعه‌ قدرتمند خود را با توان فنی موجود ترکیب خواهد کرد تا اپلیکیشن‌هایی یکپارچه و آینده‌نگرانه‌ای برای شبکه‌های دیتاسنتر، پردازش اطلاعات، سرویس‌های ابری و دیگر زیرساخت‌های اینترنت ایجاد کند. تجربه و دانش فنی هوآوی می‌تواند برای ساخت اپلیکیشن‌هایی در سطح لایه‌های بالایی به کمک نت‌ایز بیاید و در نهایت تجربه‌ جدیدی در اختیار کاربران قرار بگیرد.

فناوری جدیدی که با این همکاری استراتژیک دو طرفه ایجاد می‌شود، روی برنامه‌ Shuishui Han شرکت نت‌ایز قرار خواهد گرفت. البته بازی‌های دیگر هم به این فناوری مجهز خواهند شد.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده این فناوری جدید در بستر گیمینگ ابری (Cloud Gaming) فعالیت کرده و به طور مشخص به بازی‌های سنگین کمک می‌کند تا فضای کمتری را هنگام اجرا استفاده کرده و در نهایت محدودیت‌های مربوط به حجم بالای دانلود را از سر راه اجرای بازی‌ها برمی‌دارد. در نتیجه‌ گیمرها می‌توانند از بازی‌ها در هر زمان و مکانی لذت ببرند.

چه حوزه‌هایی تحت تاثیر این همکاری قرار می‌گیرند؟

دو طرف تبادلاتی نیز در زمینه‌ نوآوری‌های مربوط به راهکارهای سیستم گیمینگ ابری (Cloud Gaming)، رندر کردن (Rendering)، فناوری پردازش ابری مبتنی بر شبکه‌ی ۵G، فناوری واقعیت افزوده (AR)/واقعیت مجازی (VR)، ساخت‌وساز بوم‌شناسانه‌ی HMS و اکولوژی پایانه‌ی سرگرمی هوشمند داشتند.

در آینده همکاری‌های دیگری بین نت‌ایز و هوآوی در چند زمینه‌ اکولوژیک دیگر نیز شکل خواهد گرفت. همکاری‌هایی که شامل بازی، موسیقی، آموزش، اخبار، شبکه‌ ۵G، و فضای ابری (Cloud) و غیره می‌شوند.

دستاوردهای این دو شرکت نه تنها در بازار داخلی چین بلکه در بازارهای جهانی هم مورد استفاده قرار خواهند گرفت. این همکاری جهت دست‌یابی به مزایای تکمیلی، سود دو جانبه و توسعه‌ شکل گرفته و منجر به ایجاد فرم جدیدی از سرگرمی اینترنتی خواهد شد. هدف اصلی نت‌ایز و هوآوی خلق ترندهای جدید در زندگی دیجیتالی است.

شبکه‌ CNN مدتی پیش گزارش داده بود که شرکت نت‌ایز در حال برنامه‌ریزی جهت عرضه‌ بخش دیگری از سهام شرکت در بازار بورس هنگ کنگ است. با توجه به اینکه بررسی‌های سخت‌گیرانه‌ی بازار بورس وال‌استریت روی شرکت‌های چینی در حال شدت گرفتن است، این شرکت تصمیم گرفته است که بیش از ۱۷۱ میلیون سهم جدید خود را با حداکثر قیمت ۱۲۶ دلار هنگ کنگ ( معادل ۱۶.۲۶ دلار امریکا) به ازای هر سهم عرضه کند و هیچ تخفیفی روی بهای بسته‌شده‌ی هر سهم نت‌ایز در بازار بورس نیویورک قائل نشود.

افزایش چشم‌گیر بودجه تحقیق و توسعه هوآوی و عبور از مرز ۲۰میلیارد دلار

 

هوآوی ضمن افزایش بودجه تحقیق و توسعه خود به رقم ۲۰ میلیارد دلار، از تمرکز ویژه روی توسعه فناوری‌های جدید خبر داد. امری که به گفته مدیران این شرکت می‌تواند آینده مالی درخشان شرکت هوآوی را تضمین کند.

، فعالیت همه شرکت‌های فعال در حوزه فناوری از جمله هوآوی تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفته است. اما علیرغم تمامی مشکلات، مدیرعامل این شرکت اظهار امیدواری کرده است که به کمک عواملی نظیر تثبیت و بهبود شرایط، از سر گیری فعالیت‌های روتین شرکت و بازگشت کامل نیروهای‌کار به محل خدمت خویش، دست‌یابی به نتایج مالی چشم‌گیر دور از دسترس نخواهد بود. این درحالی است که هوآوی به تازگی بودجه قابل‌‌‌‌ توجهی را به بخش تحقیق و توسعه خود اختصاص داده است.

این حرکت در زمانی صورت می‌گیرد که کشور چین به تازگی از بند محدودیت‌های ایجادشده توسط بیماری کرونا، آن هم نه به صورت کامل رها شده است؛ محدودیت‌هایی که در بسیار از موارد باعث توقف تولید شرکت‌ها و فعالیت سازمان‌های مختلف شده بود. این تغییرات تاثیرات منفی بسیاری بر روی صنایع مختلف به ویژه بازار گوشی‌های هوشمند داشته است زیرا تولید و مونتاژ بخش قابل توجهی از گوشی‌های هوشمند دنیا از برندهای مختلف، در کشور چین انجام می‌شود.

هوآوی هم مشکلات زیادی را به واسطه ظهور این بحران تجربه کرده است، اما مدیران این شرکت با نگاهی به آینده از افزایش ۵.۸ میلیارد دلاری بودجه تحقیق و توسعه شرکت و عزم جدی خود برای حرکت رو به جلو خبر داده‌اند. به این ترتیب بودجه اختصاص داده شده به بخش تحقیق و توسعه هوآوی به بیش از۲۰ میلیارد دلار ارتقا پیدا می‌کند. هوآوی یکی از بزرگ‌ترین تامین‌کنندگان تجهیزات مخابراتی در دنیا نیز به حساب می‌آید. شرکتی که توسعه فناوری‌های مختلف و نوین را نه‌تنها برای دست‌یابی به سود مالی، بلکه جهت مقابله با وضعیت‌هایی دشوار پیش‌رو مانند بحران کرونا، در دستورکار قرار داده است.

انتظار می‌رود با سرمایه‌گذاری‌های هنگفت هوآوی در بخش تحقیق و توسعه، شاهد تکنولوژی‌های نوآورانه بیشتری از هوآوی باشیم. همچنین این شرکت سرمایه‌گذاری قابل توجهی را به توسعه پردازنده‌های Kirin اختصاص داده و پیش‌بینی می‌شود پیشرفت هوآوی در حوزه پردازنده‌های موبایل قابل توجه باشد.

میزان سرمایه گذاری هواوی در بخش تحقیق و توسعه بالاتر از اپل است

سرمایه گذاری هواوی

 بر مبنای گزارش رتبه بندی سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه در سال ۲۰۱۷ ، میزان سرمایه گذاری هواوی در بخش تحقیق و توسعه در جایگاه ششم لیست و بالاتر از اپل با رتبه هفتم قرار دارد.

در دهه اخیر توسعه گوشی‌های هوشمند مسیر جذابی را طی کرده است، از جهش ها و اتفاقات بزرگ در روزهای اولیه تا ارتقاهایی که در سال های اخیر داشته‌اند؛ شرایطی که در مسیر توسعه این دسته از محصولات، از گام‌های بلند و چشمگیر در اوایل راه، به بروزرسانی‌های جزئی در سال‌های اخیر، رسیده است.

در این مسیر، هوآوی از زمان عرضه گوشی‌های هوشمند تا گوشی‌هایی با هوش مصنوعی، توانسته در مقایسه با رقبا جایگاه بهتری به دست آورد و با ارائه نوآوری‌های تکنولوژیک بر پایه هوش مصنوعی (AI)، متمایز از رقبا عمل کند. این در حالی است که دیگر شرکت‌های فعال در زمینه تولید گوشی‌های هوشمند، قابلیت‌های توسعه یافته بر پایه هوش مصنوعی را از طریق بسته‌های نرم‌افزاری یا بروزرسانی‌ها در اختیار کاربران قرار داده‌اند.

این دستاورد نتیجه تمرکز این غول چینی بر تحقیق و نوآوری است. طبق گزارش رتبه بندی سرمایه‌گذاری تحقیق و توسعه صنعتی در اروپا (EU Industrial R&D Investment Scoreboard) در سال ۲۰۱۷، میزان سرمایه گذاری هواوی در بخش تحقیق و توسعه در جایگاه ششم لیست و بالاتر از اپل با رتبه هفتم قرار گرفته است. هوآوی ۱۴ مرکز تحقیق و توسعه در سراسر جهان دایر کرده و ۴۵ درصد نیروی کار این شرکت در این مراکز مشغول به کار هستند. در سال ۲۰۱۷، هواوی ۱۳٫۲۳ میلیارد دلار بودجه به تحقیق و توسعه اختصاص داد و این عدد ۱۴٫۹ درصد از درآمد کل این شرکت محسوب می شود.

تحولات ایجاد شده توسط Huawei به منظور استفاده از هوش مصنوعی موجود روی دستگاه‌های هوشمند توانست اعتماد و امنیت بیشتری در مقایسه با سرویس‌های ابری توسعه یافته مبتنی بر پلتفرم‌های ابری به کاربران دهد و نتیجه بازی را به سود کاربران گوشی‌های هوشمند تغییر دهد. بدون شک، این اقدام، گامی به سمت جلو به حساب می‌آید. گواه این موضوع، پیش‌بینی موسسه تحلیلگر گارتنر است که بر پایه آن تا سال ۲۰۲۲ میلادی، ۸۰ درصد گوشی‌های هوشمند با قابلیت‌های هوش مصنوعی توسعه یافته روی خود گوشی، به بازار عرضه خواهند شد.

این رقم در مقایسه با سهم ۱۰ درصدی این گوشی‌ها از بازار، در سال ۲۰۱۷ میلادی قرار می‌گیرد. از سوی دیگر، گوشی‌های هوشمندی که به تازگی معرفی شده‌اند، به دلیل بهره‌مند نشدن از نوآوری‌های چشمگیر نتوانسته‌اند شگفتی و تحسین کاربران را برانگیزند.

سری هواوی میت ۲۰ قرار است فناوری‌های چشمگیری را به بازار گوشی‌های هوشمند اضافه کند. بهره‌مندی از اولین چیپ‌ست هوش مصنوعی موبایلی ۷ نانومتری یعنی Kirin 980 با بهره‌مندی از ۶.۹ میلیارد ترانزیستور، از جمله این مشخصات است. این پردازنده با ابعاد ۱ سانتی‌متر مربعی، بهبود عملکرد را تا ۷۵ درصد و افزایش بهره‌وری در مصرف توان را تا ۵۸ درصد به دنبال خواهد داشت. نتیجه این تغییرات، سرعت بیشتر در اجرای اپلیکیشن‌ها، مالتی‌تسکینگ (multi-tasking) یا چند وظیفگی بهتر، عملکرد بهتر باتری و به طور کلی، تجربه روان‌تر برای کاربر است. سری گوشی های هواوی mate 20 فردا ۱۶ اکتبر در لندن رونمایی می شوند.

این پرچم‌دار جدید بار دیگر پیش‌تازی هواوی را در زمینه ارائه نوآوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی موبایلی به نمایش خواهد گذاشت.

رابط کاربری EMUI 9.0 به عنوان جدیدترین سیستم‌عامل هواوی توسعه یافته بر پایه اندروید، تجربه کاربری بهینه ای را ارائه می‌دهد که ساده، لذت‌بخش و پایدار بوده و متمایز از تجربه‌ای است که در استفاده از دیگر سیستم‌عامل‌های موجود در بازار، شاهد هستیم. شرکت هواوی به طور پیوسته در بازه زمانی ۶ ساله، تمرکز خود را روی بهبود تجربه کاربری در EMUI گذاشته است. این مسیر از نسخه ۱٫۰ این رابط کاربری در سال ۲۰۱۲ میلادی آغاز شده و حالا EMUI 9.0 به عنوان بهترین نسخه، آماده بهره‌برداری است.

جدیدترین نسخه سیستم‌ عامل ارائه شده از سوی هواوی، ۱۲٫۹ درصد سریع‌تر از نسخه‌های قبلی بوده و قادر است اپلیکیشن‌ها را با سرعت بالاتری اجرا کند. EMUI 9.0، هواوی را به یکی از اولین شرکت‌های تولیدکننده گوشی هوشمند تبدیل کرده که سیستم‌عامل شخصی‌سازی شده‌ای را بر پایه اندروید پای پیش روی مشتاقان قرار می‌دهد.

فناوری GPU Turbo هواوی نیز که امسال توسعه یافته است، تحول اندرویدی دیگری به حساب می‌آید که نیازهای کاربران به نوآوری را برآورده می‌کند. GPU Turbo بهبود چشمگیر عملکرد را در اجرای بازی‌های ویدئویی سطح بالا به دنبال خواهد داشت. این در حالی است که پتانسیل‌های فوق‌العاده‌ای برای کاربردهای دیگر نظیر خرید بر اساس بکارگیری تکنولوژی‌های واقعیت افزوده یا واقعیت مجازی، در ضمن مدیریت مصرف توان الکتریکی، یادگیری و سرگرمی نیز در این فناوری نهفته است. GPU Turbo با ترکیب نوآوری نرم‌افزاری و سخت‌افزاری موفق شده تجربه گیمینگی را ارائه دهد که تا پیش از این شاهد نبودیم. این امر در پرتو بهبود ۶۰ درصدی عملکرد در پردازش گرافیکی و صرفه‌جویی ۳۰ درصدی در مصرف توان الکتریکی ممکن خواهد شد.

EMUI 9.0 با بهره‌مندی از فناوری GPU Turbo 2.0 گزینه‌ای ایده‌آل برای گیمرها به حساب می‌آید. GPU Turbo 2.0 در واقع نسل دوم فناوری شتاب‌دهنده پردازش گرافیکی هوآوی است و تاخیر در پاسخگویی‌های لمسی را تا ۳۶ درصد کاهش می‌دهد. علاوه بر این، سیستم‌عامل یاد شده از App Assistant بهره‌مند شده که وقفه‌ها را در اجرای بازی‌های ویدئویی کاهش می دهد. GPU Turbo 2.0 حالا از تعداد بازی‌های بیشتری نیز پشتیبانی می‌کند تا تجربه گیمینگ کامل‌تری را پیش روی گیمرهای مشتاق قرار دهد.

هر سال برندهای مختلف به طور فشرده از پرچمداران برند خود رونمایی می‌کنند. در این شرایط ارائه نوآوری، کار چندان آسانی نخواهد بود. به بیان دقیق‌تر، نوآوری‌ها و تحول‌های تازه، به ماه‌ها و گاهی سال‌ها تحقیق و توسعه نیاز دارد. با وجود این، با بهره‌مندی از مجموعه‌ای از پیشتازی‌های قابل توجه در حوزه هوش مصنوعی موبایلی، هواوی آماده است تا نوآوری را برای دهه آتی، پیش روی مشتاقان قرار دهد.

ساخت مرکز تحقیق و توسعه هوآوی در انگلستان

هوآوی - ساخت مرکز تحقیق و توسعه هوآوی در انگلستان

هواوی به دنبال دریافت مجوز ساخت تاسیساتی به رازش ۴۰۰ میلیون پوند در انگلستان است. به گزارش رویترز، کمپانی هوآوی (Huawei Technologies Co Ltd) سازنده تجهیزات ارتباطات راه دور چینی منتظر است این هفته مجوز ساخت یک مرکز تحقیق و توسعه با ارزش ۴۰۰ میلیون پوند (۴۹۴٫۲۴ میلیون دلار) در روستای ساوستون انگلیس را دریافت کند.

بنابر این گزارش، این مرکز که در فاصله ۷ مایل (۱۱ کیلومتر) ا کمبریج واقع است، با هدف تحقیق و توسعه تراشه هایی جهت استفاده در پهن باند ساخته خواهد شد.

ظاهراً نتیجه رایزنی ها بر این شده است که شورای منطقه کمبریج شایر جنوبی (South Cambridgeshire District Council) درخواست این شرکت را به طور کامل تائید نماید.

 

منبع: www.investing.com

 

۱۰ ترند برتر دنیای فناوری از دید هوآوی در سال ۲۰۲۵

با ترسیم دنیای آینده فناوری بر اساس داده‌هایی که شرکت هوآوی با حضور خود در حوزه‌های مختلف صنعت و فناوری به دست آورده است، این شرکت گزارشی را تحت عنوان Global Industry Vision (GIV)  منتشر کرده که در آن ۱۰ مورد از ترندهای برتری که دنیای آینده، زندگی و محیط کار ما را شکل می‌دهند، پیش‌بینی شده‌اند.

 

با ترسیم دنیای آینده فناوری بر اساس داده‌هایی که شرکت هوآوی با حضور خود در حوزه‌های مختلف صنعت و فناوری به دست آورده است، این شرکت گزارشی را تحت عنوان Global Industry Vision (GIV) منتشر کرده که در آن ۱۰ مورد از ترندهای برتری که دنیای آینده، زندگی و محیط کار ما را شکل می‌دهند، پیش‌بینی شده‌اند.

همچنین در گزارش GIV به این مورد نیز اشاره شده که تا سال ۲۰۲۵ حوزه‌های مختلف فناوری مانند پوشش شبکه‌های ۵G، ربات‌های خانگی و دستیارهای هوش مصنوعی به چه جایگاهی می‌رسند.

۱۰ ترند برتری که هوآوی پیش‌بینی می‌کند در سال ۲۰۲۵ در زندگی ما نقش کلیدی خواهند داشت، عبارت است از:

۱٫ زندگی با ربات‌ها: پیشرفت در علوم ماده، هوش مصنوعی ادراکی و فناوری‌های مبتنی بر شبکه‌، به علم رباتیک کمک خواهد کرد بتواند در همه زمینه‌های زندگی بشر وارد شود. GIV این‌طور پیش‌بینی کرده که ضریب نفوذ جهانی ربات‌های خانگی به ۱۴ درصد برسد.

۲٫ بینش برتر: همگرایی هر چه بیشتر ۵G و فناوری‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، یادگیری ماشین و ترکیب آنها با دیگر فناوری‌ها ساختاری را ایجاد خواهد کرد که به افراد اجازه می‌دهد دیدی بسیار گسترده‌تر داشته باشند؛ بتوانند پدیده‌ها را فارغ از فاصله، وجود موانع و سابقه تاریخی و هر آنچه تا پیش از این ممکن نبوده ببینند و افق روشنی از تجارت و فرهنگ را پیش روی آنها قرار دهند. GIV پیش‌بینی می‌کند میزان نفوذ شرکت‌هایی که از فناوری‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی استفاده می‌کنند در زندگی ما به ۱۰ درصد افزایش پیدا کند.

۳٫ جستجوی صفر: از آنجا که دستگاه‌های وابسته به اطلاعات و ادراک حسگرها از محیط شروع به پیش‌بینی نیازهای ما در آینده می‌کنند، به جای اینکه ما به دنبال پاسخ سوالات خود بگردیم، اطلاعات به سراغ ما می‌آیند. جستجوهای آینده می‌تواند بدون حتی نیاز به فشردن یک دکمه باشد؛ شبکه‌های اجتماعی شخصی بدون هیچ دردسری خلق شده و صنعت از پدیده «جستجوی صفر نگهداری» بهره خواهد برد. GIV پیش‌بینی کرده که ۹۰ درصد از کاربران در آینده از دستیارهای هوشمند موجود در دستگاه‌های همراه خود استفاده خواهند کرد.

۴٫ خیابان‌هایی که سراسر خط و نگار هستند: سیستم‌های حمل و نقل هوشمند، افراد، دستگاه‌ها، زیرساخت‌ها و کلیه پدیده‌های بشری را به هم متصل خواهند کرد و آن‌گاه است که سطح ترافیک به صفر رسیده و پاسخگویی به درخواست‌های اضطراری و دیگر عملکردهایی که می‌توانند زندگی را آسان‌تر کنند، در سریع‌ترین حالت ممکن صورت می‌پذیرد. GIV پیش‌بینی می‌کند که فناوری‌هایی که امکان برقرار ارتباط سلولی در دستگاه‌های هوشمند را فراهم می‌کنند در ۱۵ درصد وسایل نقلیه ما نفوذ داشته باشند.

۵٫ کار کردن همراه با ربات‌ها: ربات‌ها همین حالا نیز عملکرد بسیاری از صنایع ما را تغییر داده‌اند. سیستم‌های هوشمند اتوماسیون بسیاری از خطرات زندگی ما را کاهش داده و وظایف دقیق و سنگینی را برعهده دارند. GIV پیش‌بینی می‌کند که تا سال ۲۰۲۵ به ازای هر ۱۰ هزار کارگر، ۱۰۳ ربات در کارخانه‌ها مشغول به کار خواهند بود.

۶٫ خلاقیت افزوده: هوش مصنوعی بر پایه رایانش ابری، هزینه و زمان دسترسی به بسیاری از نیازها، آزمایش‌های علمی، نوآوری و هنر را ممکن کرده و معدنی طلایی از فرصت‌ها را پیش روی افراد می‌گذارند که برای همگان قابل دسترس خواهد بود. GIVتوسعه هر چه بیشتر در این زمینه و رسیدن به جایگاهی که ۹۷ درصد شرکت‌ها از هوش مصنوعی استفاده کنند را نوید می‌دهند.

۷٫ ارتباطات بدون اصطکاک: هوش مصنوعی و تحلیل داده‌های عظیم (Big Data) می‌‎تواند موجب خلق بستری یکپارچه و عظیم از ارتباط بین شرکت‌ها و مشتریان شده و شکاف‌های زبانی میان آنها را از بین ببرد. صحت، درک و اطمینان می‌تواند پایه گذار عملکرد ارتباطات فردا باشد. GIV پیش‌بینی می‌کند که شرکت ها از ۸۶ درصد از داده‌هایی که تولید می‌کنند کاملاً استفاده می‌کنند.

۸٫ اقتصاد هم‌زیستی: شرکت‌های سراسر کره زمین به توسعه فناوری دیجیتال و کاربردهای هوشمند برای رسیدن به پلتفرم‌هایی با دسترسی یکپارچه ادامه خواهند داد. این بدان معناست که همکاری بزرگتری در زمنیه‌های اشتراک‌گذاری منابع، اکوسیستم‌های عمومی قدرتمندتر و بهره‌‎وری بیشتر میسر خواهد شد. GIV پیش‌بینی می‌کند که هر شرکتی در هر جای دنیا می‌تواند به فناوری رایانش ابری دسترسی داشته باشد و ۸۵ درصد از صنایع بر پایه همین اصل استوار خواهند بود.

۹٫ حرکت سریع ۵G: نسل پنجم ارتباطات همین حالا نیز در کنار ما قرار دارد و در آینده می‌تواند گستردگی بسیار بیشتری پیدا کرده و در همه صنایع، جوامع و زمینه‌های بشری نفوذ کند. GIV پیش‌بینی می‌کند تا سال ۲۰۲۵ در حدود ۵۸ درصد از مردم دنیا بتوانند از ۵G به صورت کامل استفاده کنند.

۱۰٫ حکومت جهانی دیجیتال: پیشرفت‌های صنعت دیجیتال باید به تعادلی در اشتراک‌گذاری اطلاعات بر اساس استانداردها و اصول استفاده از داده‌ها برسد. GIV پیش‌بینی می‌کند حجم سالیانه اطلاعات جهانی به عدد باورنکردنی ۱۸۰ زتابایت (هر زتابایت معادل یک هزار میلیارد گیگابایت) برسد.

در همین رابطه، مدیر ارشد بازاریابی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت هوآوی ، کوین ژانگ، می‌گوید «کاوش‌های بشر هیچ‌گاه به پایان نخواهد رسید. ما تغییرات سریعی را در زندگی، کار و جامعه آینده خواهیم دید که می‌تواند همه صنایع را با هوش مصنوعی، ۵G، پردازش ابری و دیگر فناوری‌ها وفق دهد. هوآوی نیز به دنبال ساخت پلتفرم‌های دیجیتال، تجربه‌های کاربری بهتر و بسترهایی برای ارتقای توان عملیاتی ارتباطات هوشمند خواهد بود. این رسالت ما برای ارائه آینده هوشمند و آماده‌سازی بستر بهره‌گیری از آن، برای همه انسان‌ها خواهد بود تا بتوانیم شانس رشد و ترقی را برای همگان افزایش دهیم».

با ارائه اولین گزارش GIV که در سال ۲۰۱۸ منتشر شد، GIV @2025 به نحوی تنظیم شده تا با تحلیل ترندهای توسعه صنایع بتواند راهنمایی استراتژیک برای مطالعات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات باشد.

سرمایه‌گذاری سرسام‌آور هواوی روی تحقیق و توسعه در سال ۲۰۱۸

هواوی اهداف بلندپروازانه‌ای در سر دارد اما از صرف هزینه های سرسام آور تحقیق و توسعه (R&D) برای دستیابی به این اهداف ابایی ندارد.

موفقیت‌های هواوی مدیون سرمایه‌گذاری آنها روی تحقیقات بوده

بزرگترین کمپانی تولید کننده تجهیزات مخابراتی در دنیا در سال میلادی گذشته ۱۵.۳ میلیارد دلار را صرف تحقیقات کرده که نسبت به ۵ سال پیش بیش از دو برابر افزایش پیدا کرده است.

 

کمپانی چینی با شتاب زیادی در حال توسعه کسب و کارش در زمینه های مختلف از موبایل گرفته تا سرویس های ابری و کسب و کار نیمه رساناست. این شرکت چنان هزینه ای را صرف تحقیقات کرده که تنها غول هایی نظیر آمازون، آلفابت و سامسونگ را در این زمینه پیش روی خود می بیند.

بودجه تحقیق و توسعه هواوی نسبت به سال ۲۰۱۴ حدود ۱۴۹ درصد افزایش پیدا کرده و این میزان حتی از سرعت رشد سرمایه گذاری های اپل، مایکروسافت و سامسونگ در این زمینه هم بیشتر است. تنها آمازون با رشد ۲۱۰ درصدی هزینه های R&D بالاتر از هواوی قرار می گیرد.

 

«شیانگ لیگانگ»، مشاور مخابراتی و مدیر وب‌سایت cctime.com درباره موفقیت های شرکت چینی می گوید:

تمام موفقیت های تجاری هواوی مدیون بودجه هنگفتی است که صرف هزینه های تحقیق و توسعه شده. این سرمایه گذاری توان رقابت شرکت را تا حدی زیادی افزایش داده است.

این اظهار نظر درست به نظر می رسد چرا که کمپانی هواوی ۱۴ درصد از کل درآمدش در سال ۲۰۱۸ را صرف R&D کرده و از این نظر در میان شش شرکت برتر پس از آلفابت در جایگاه دوم قرار می گیرد.

 

این کمپانی بین سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ با نرخ سرمایه گذاری ۵۸ میلیارد دلاری هفتمین شرکت دنیا از نظر بودجه تحقیق و توسعه بوده است. در این بازه زمانی آمازون برترین کمپانی بوده و نتایج این سخاوت هم امروزه کاملا مشخص شده است.

 

فهرست

معرفی برندهواوی

تمرکز بر بازاریابی محلی

همکاری با سلبریتی‌ها

شناخت ویژگی فرهنگی بازار هدف

مدیریت ذائقه چهره های محبوب جهانی

برپایی نمایشگاه‌های بزرگ

تاثیر برپایی نمایشگاه‌های بزرگ بر شناساندن هواوی

همگام با قافله سریع دیجیتال

تصرف زمین با بیلبوردهای فراوان

قیمت‌گذاری متناسب با ذائقه مخاطبان

هواوی صاحب بزرگ ترین بیلبورد تبلیغاتی جهان

الهام بخش بودن بیلبورد تبلیغاتی هواوی 

برند هواوی

سرمایه گذاری و مشارکت

گسترش بین المللی

محصولات و خدمات

سیر تحول هواوی: تبدیل شدن کسب‌ و کار کوچک چینی به یک برند جهانی

تاریخچه

فعالیت هواوی در قالب ۳ گروه تجاری مجزا

استراتژی راهبردی هوآوی

کسب‌وکار هندست‌های شخصی هواوی

فلسفه برند هواوی

انقلاب ۵جی

چالش‌های پیش روی هواوی در آینده

تصویر برند در ایالات‌متحده

افزایش دارایی‌ها:

بازنگری در تیم مدیریتی

نبرد غول‌های اندرویدی سامسونگ و هواوی

هواوی در لیست با ارزش‌ترین برندهای فوربس

داستان شکل‌گیری برند هواوی

مدل کسب‌و‌کار شرکت هواوی

حقایق جالبی در مورد برند هواوی

وضعیت کنونی برند هواوی

یک محیط کاری ایده‌آل در هوآوی چین

داستان موفقیت هواوی؛ چالش‌ها و راهکارهای پیش رو

تقسیم سهام درهواوی

شیوه مدیریت در هواوی

 


تحقیق و توسعه؛ شرط اول پیشرفت
کسب تغییراستراتژی درهواوی

حرکت به سوی تلفن همراه

ورود به بازار آمریکا

چالشی دشوار

اکوسیستمی اختصاصی

مسئولیت اجتماعی شرکتی

HUAWEI Mate X حاصل سرمایه‌گذاری وسیع هوآوی در تحقیق‌ و توسعه

سرمایه‌گذاری در بخش تحقیق و توسعه راز پیشرفت‌های اخیر هواوی است

سرمایه‌‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری هواوی در بخش تحقیق و توسعه

۸۰۰۰۰نفردربخش تحقیق وتوسعه هواوی مشغول هستند

توسعه سیستم عامل هواوی با کمک محققان روس

میزان سرمایه گذاری هواوی در بخش تحقیق و توسعه بالاتر از اپل است

تحولات ایجاد شده توسط هواوی

آمادگی هواوی برای نوآوری آینده

آغاز همکاری مشترک NetEase و Huawei بر روی توسعه‌ فناوری «Cloud + AI + ۵G + Terminal»

ششمین مرکز تحقیق و توسعه هواوی در فرانسه

ساخت مرکز تحقیق و توسعه هوآوی در انگلستان

هواوی تحقیقات شبکه جی ۶را در مرکز تحقیق و توسعه کانادا آغاز کرد

   

تحقیقات هواوی برروی نسل ششم شبکه

درس هایی ازموفقیت هواوی

استراتژی ارتقای برند هواوی

استراتژی قیمت هواوی

مکان و استراتژی توزیع Huawei

استراتژی محصول هواوی

آمیخته بازاریابی هواوی

مأموریت هواوی

استراتژی بازاریابی هواوی /تجزیه وتحلیل وضعیت /بازارپاکستان

رقبای هواوی در بازار بین المللی

تجزیه و تحلیل بازاریابی(پاکستان)

بازار هدف(لاهور)

آماری در مورد بازار هدف (طبق آخرین سرشماری)

تحلیل SWOT هواوی(درپاکستان)

اجرای  STP در هواوی

تحلیل موردی استراتژی تلفن های هوشمند هواوی

            تهدید محصولات یا خدمات جایگزین

            رقابت در بین شرکت های موجود

            قدرت چانه زنی تامین کنندگان

            تهدیدهای ورود جدید